PROIZVODI ZA POSLASTIČARSTVO, PROIZVODNJU SLADOLEDA I KONDITORSKU INDUSTRIJU

COLCO

Proizvod u gel formi koji omogućava da se svi sastojci prilikom proizvodnje testa zamešaju u jednoj fazi, što značajno olakšava sam proces dobijanja testa. Testo u kojem se prilikom proizvodnje koristi Colco se jednostavno oblikuje u željene forme, jer je tekstura testa pogodna za oblikovanje. Doprinosi savršenosti teksture finalnog proizvoda, uklanjajući vazdušne rupe u precivu i neravnina testa. On produžava svežinu i rok trajanja proizvoda i sprečava mrvljenje i lomljenje proizvoda. Colco proizvod je jedan od najboljih emulgatora i stabilizatora za proizvodnju visoko kvalitetnih sladoleda sa kremastom strukturom.

TARANT SPRAY

Nova formula biljnog ulja u spreju, koji se koristi kao priprema plehova, kalupa i modli za pečenje. Ovo ulje je neutralnog ukusa i bez transmasnih kiselina, gmo i ostalih alergena. Pojednostavljuje čišćenje i održavanje plehova jer se testo jednostavno skida, vrlo je ekonomičan za upotrebu jer je dovoljan jako mali sloj ulja za prekrivanje površine za pečenje.

CINNAMON REMONCE

Punjenje na bazi cimeta za peciva

FRIM 1000

Mešavina emulgatora i stabilizatora u praškastoj formi za proizvodnju šlaga, šlag krema i sladoleda. Poseduje svojstva sprečavanja hidroskopnosti u finalnim proizvodima.

STEM 1500

Mešavina emulgatora i stabilizatora u praškastoj formi za proizvodnju šlaga, šlag krema i sladoleda. Za razliku od firm 1000 poseduje pojačana emulgatorna svojstva.