PROIZVODI ZA PROIZVODNJU ČOKOLADNIH, ŠEĆERNIH DRAŽEJA I GUMENIH BOMBONA

Naši sastojci za prehrambenu industriju prate savremene standarde, oni predstavljaju neizostavnu osnovu za proizvodnju čokoladnih, šećernih dražea i gumenih bombona.

QUICK LAC

Univerzalno primenljiva zaptivna masa koja se koristi za čokoladne i šećerne dražeje. Quick lac je zasnovan na specifičnim kvalitetima šelaka i kao takav štiti obloženi sjaj od uticaja okoline kao što su vlaga, temperatura i mehaničko oštećenje.

http://www.finsproduct.co.rs/wp-content/uploads/2022/06/inner_choko_01.jpg
http://www.finsproduct.co.rs/wp-content/uploads/2022/06/inner_choko_04.jpg

QUICK OIL

Sredstva za razdvajanje, sjaj i podmazivanje koja sprečavaju lepljenje ekstrudiranih ili livenih proizvoda od gume i želea. Mogu se optimalno dozirati i stvoriti suptilan površinski sjaj.

QUICK COAT

Quick coat je univerzalno primenljivo sredstvo za gumiranje za predtretman, standardizaciju i stabilizaciju unutrašnjosti draže bombona. Pogodno je za proizvodnju dražea od šećera ili čokolade na bazi saharoze ili poliola.

http://www.finsproduct.co.rs/wp-content/uploads/2022/06/inner_choko_03.jpg
http://www.finsproduct.co.rs/wp-content/uploads/2022/06/inner_choko_02.jpg

QUICK SHINE

Sredstvo za sjaj i zaptivanje koje se koristi za tablete obložene čokoladom i složenim premazima, sadrži optimizovana svojstva za stvaranje filma. Stvara otpornu, stabilnu i sjajnu površinu obložene tablete.