O NAMA

FINS PRODUCT je kompanija sa višedecenijskim iskustvom u oblasti aroma, boja, emulgatora, stabilizatora i drugih specijalnih sirovina za prehrambenu industriju (konditorsku, proizvodnju sladoleda, poslastičarstvo, industriju za preradu proizvoda od voća, mlekarske proizvode, mesno-prerađivačke proizvode i industriju bezalkoholnih i alkoholnih pića), hemijsku industriju (deterdženti za održavanje higijene domaćinstva, proizvodi za održavanje lične higijene), farmaceutsku industrija, industriju dijetetskih suplemenata, proizvodnju stočne hrane i proizvodnju hrane za kućne ljubimce.

http://www.finsproduct.co.rs/wp-content/uploads/2022/06/about_inner_01.jpg

PREHRAMBENA INDUSTRIJA

Distribucija I proizvodnja aroma, boja, koncentrisanih proizvoda od voća i aditiva za primenu u prehrambenoj industriji.

HEMIJSKA INDUSTRIJA

Miris i Boje

http://www.finsproduct.co.rs/wp-content/uploads/2022/06/about_inner_02.jpg
http://www.finsproduct.co.rs/wp-content/uploads/2022/06/about_inner_03.jpg

FARMACEUTSKA INDUSTRIJA

Arome i Boje

FINS PRODUCT je jedan od vodećih distributera i proizvođača u ovim oblastima. Svi proizvodi iz naše ponude ispunjavaju standarde kvaliteta QMS(ISO 9001) i HACPP kao i kriterijume zdravstvene bezbednosti.

Pratimo najnovije svetske trendove u oblasti aroma, mirisa, prehrambenih i kozmetičkih boja i proizvoda za poslastičarstvo.

Pružamo podršku proizvođačima u vidu besplatnog konsaltinga u cilju poboljšanja kvaliteta postojećih i razvoja novih proizvoda.

NAŠ KONSALTING PODRAZUMEVA

Tehničku podršku u proizvodnji

Ulaganje u nove mašine

Nabavku i testiranje repromaterijala

Proces optimizacije proizvodnog procesa

Koordinaciju radnih sekvenci

Poboljšanje kvaliteta

Obuku zaposlenih

Besplatne recepture

GARANTUJEMO

Kontinualno snabdevanje kupaca uz stalan larger celokupnog asortimana uvek na raspolaganju! Brzinu isporuke u roku od jednog radnog dana! Kvalitet i bezbednost proizvoda!

NAŠIM KLIJENTIMA JE NA RASPOLAGANJU:

Stručna podrška

Tehnička podrška, uz dostavu kompletne tehničke dokumentacije i analize proizvoda

Savetovanje u polju primene i doziranja naših proizvoda

Podrška u razvoju novih proizvoda, uz dostavu besplatnih uzoraka

Naš razvojni sektor posvećeno radi na razvoju novih proizvoda, a na upit kupaca izlazimo u susret svim specifičnim zahtevima.